Login RSS Feed

 
Pubblicazioni di catalanistica : Crida a fer contribucions
il 16/2/2013 21:36:16 (857 letture)

El grup de recerca consolidat TRILCAT (Grup d’Estudis de Traducció, Recepció i Literatura Catalana, <http://trilcat.upf.edu>) acull des del 2011 una revista titulada Anuari TRILCAT. Estudis de traducció, recepció i literatura catalana contemporània.

Els interessats poden enviar col·laboracions relacionades amb el tema d’una extensió màxima de 65.000 caràcters, amb espais inclosos, a l’adreça <anuari.trilcat@upf.edu>. Les col·laboracions poden ser articles que constitueixin contribucions originals a la disciplina (recepció, història de les traduccions, reflexions històriques sobre la traducció, perfil d’un traductor, món editorial [segells editorials o revistes], comparació de traduccions) o bé documents editats amb una presentació o estudi introductori.

El termini per rebre les col·laboracions és el 31 de març de 2013. Les col·laboracions, que poden estar escrites en català, castellà o anglès, se sotmetran a un procés anònim d’avaluació externa i el resultat es comunicarà als autors al juny de 2013.

Adjunt trobareu el document amb les normes de presentació de les col·laboracions.Segnala questa news

                   

I commenti sono di proprietà degli autori. Si declina ogni responsibilità sul loro contenuto.
Autore Contenuto