Login RSS Feed

 
Convegni e seminari : II Seminari d’Estudis Catalans del Vuit-cents
il 26/4/2013 11:40:00 (1092 letture)

II Seminari d’Estudis Catalans del Vuit-cents

Novament, i també generosament, acollits pel Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, el proper 15 de maig de 2013, celebrarem el II Seminari d’Estudis Catalans del Vuit-cents. Ens ocuparem de la magna Literatura de la Revolució i de la contrarevolució (1789-1849). Notes d’història de la llengua i de la literatura catalanes, de Max Cahner (1998-2011, quatre volums en 5 toms), en curs d’edició.
Comptarem amb la particiació de l’actual redactor de l’obra, Joan Tres (Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), i de Ramon Arnabat (Universitat Rovira i Virgili), de Joan-Lluís Marfany (University of Liverpool) i d’Albert Rossich (Universitat de Girona).
Com el I Seminari, la sessió tindrà lloc a l’edifici Josep Carner (Facultat de Filologia), c. Aribau, núm. 2, 5è pis, a partir de les 12 h.
Hi sou convidats.

Josep M. Domingo (Universitat de Lleida), coordinació; Biel Sansano (Universitat d’Alacant), secretaria; Enric Cassany (Universitat Autònoma de Barcelona); Elisa Martí-López (Northwestern University); Josep Murgades (Universitat de Barcelona); Ramon Pinyol (Universitat de Vic); Rafael Roca (Universitat de València); Albert Rossich (Universitat de Girona); Magí Sunyer (Universitat Rovira i Virgili)

Lleida, 15 de març de 2013.

El II Seminari d’Estudis Catalans del Vuit-cents és una acció dins el marc dels projectes FFI2011-2453 (Ecdòtica, llengua literària i poètiques: creació i crítica catalanes dels segles XIX i XX), de la Universitat de Barcelona, i FFI2012-31489 (Renaixença i literatura, 1854-1898. Institució, representacions i identitat), de la Universitat de Lleida.Segnala questa news

                   

I commenti sono di proprietà degli autori. Si declina ogni responsibilità sul loro contenuto.
Autore Contenuto