Login RSS Feed

 
Notizie : Màster en Estudis Catalans a la UOC
il 1/6/2013 22:07:29 (1496 letture)

La Universitat Oberta de Catalunya­ ha organitzat un màster en Estudis Catalans de 60 crèdits ECTS, de caràcter interdisciplinari i orientat a la contemporaneïtat, ofert completament en línia, que ha obtingut la verificació acadèmica de l'AQU (l'Agència de Qualitat Universitària de Catalunya) i capacita per anar cap al doctorat.
Els continguts del màster estan organitzats al voltant de tres grans temes: la identitat (que permet abordar fenòmens col·lectius com la nació o la classe), el territori i el paisatge (que fa possible estudiar els fonaments materials de la cultura), i el cos (que dóna peu a plantejar preguntes sobre la subjectivitat).
El màster té un grau elevat d'optativitat, i encara que especialitzar-s'hi no és obligatori, els estudiants que ho desitgin ho poden fer. S'ofereixen quatre especialitzacions: Llengua i Societat, Literatura i Arts Escèniques, Cultura Visual, i Cultura i Societat.
Totes les assignatures del màster, d'altra banda, es poden estudiar com a assignatures soltes, i a partir de l'octubre de 2014 s’oferiran també cursos més petits de 30 crèdits (que coincidiran amb les especialitzacions, més un altre d'Història Cultural) i de 15 o 20 crèdits.
La oferta pot ser interessant per a postgraduats que desitgin fer un doctorat en temes catalans i que requereixin una formació complementària.
La informació sobre el programa es troba en el següent enllaç:
http://estudis.uoc.edu/ca/masters-uni ... udis-catalans/presentacio
­El Director del màster és el Dr. Josep-Anton Fernàndez, Professor d'Estudis Catalans | Estudis d'Arts i Humanitats i membre del Grup de recerca Identi.Cat­ de la Universitat Oberta de Catalunya­.Segnala questa news

                   

I commenti sono di proprietà degli autori. Si declina ogni responsibilità sul loro contenuto.
Autore Contenuto