Login RSS Feed

 
Convegni e seminari : CURS D'ESTIU EN LÍNIA SOBRE CUINA MEDIEVAL
il 19/6/2014 9:30:00 (802 letture)

 "Viatgers, golafres, cuiners i bótes de vi (Un passeig gastronòmic per
l'Europa medieval)"

 



 CURS D'ESTIU EN LÍNIA  SOBRE  CUINA  MEDIEVAL
 "Viatgers, golafres, cuiners i bótes de vi (Un passeig gastronòmic per
l'Europa medieval)"

Des de la Universitat de Girona, i més en concret, des de l'Institut de
Llengua i Cultura Catalanes, organitzem el segon curs d'estiu en línia de
cuina catalana i europea medieval. L'any passat va ser el curs d'estiu amb
més estudiants de tota la UdG (68), i aquest any hi tornem. Es tracta de
cursos de divulgació, on, per posar un exemple, es proposen
reinterpretacions, de la mà de cuiners d'avui, de velles receptes de la
cuina medieval. Comptem amb la col·laboració de cuiners i professionals de
la restauració com André Bonnaure i Josep Roca, i amb grans medievalistes
com ara, per citar només un nom, Paul Freedman, catedràtic de la
Universitat de Yale i una autoritat en la història de les espècies.

ENLLAÇ

http://www.fundacioudg.org/curs-de-fo ... ina-medieval-on-line.html

 



Segnala questa news

                   

I commenti sono di proprietà degli autori. Si declina ogni responsibilità sul loro contenuto.
Autore Contenuto